Slim & Shrani Hujšanje Zgodbe O Uspehu

Slim & Shrani Hujšanje Zgodbe O Uspehu

Dober način, da preverite, ali vam in vašim družinskim so ohranjanje zdrave teže je, da preverite svoj indeks telesne mase (BMI). To vam bo zgornji in spodnji območju, ki je primerno za vašo višino in starost.

Prav tako lahko preverite BMI drugih članov svoje družine, vključno z vaše otroke. Vstopnice nam je dal super pogled. To je bila noč igre - moj najljubši.
Vreme je bilo odlično. Odšla sva do naših sedežev, in voila! Sedel sem s prostorom za rezervne. Sem dobil mrzlico. To rutinsko izlet za povprečnega človeka je nemogoče sanje zame. Vedel sem, da v tistem trenutku se je vse bilo vredno, da jaz nikoli ne bi šel nazaj v svoje stare načine, in da jaz bi izgubili preostalih 50 funtov. Red Sox izgubil v Toronto Blue Cerc, 8-7, kdo pa je štetje? To je bil eden največjih noči mojega življenja; jasna navedba še, da sem bil uspešen hujšanje bitki.

Debelost povečuje verjetnost različnih bolezni, še posebej bolezni srca, diabetes tipa 2, obstruktivna apnea spanja, nekatere vrste raka, in osteoartritisu. Debelost je najpogosteje posledica kombinacije prekomerne hrane energetski vnos, pomanjkanje telesne dejavnosti, in genetska dovzetnost, čeprav je nekaj primerih, ki so posledica predvsem z geni, endokrine bolezni, zdravil ali psihiatrične bolezni. Dokazov, ki podpirajo stališče, da je nekaj debelih ljudi jesti malo še pridobili težo zaradi počasen metabolizem je omejen; v povprečju debelih ljudi, ki imajo večjo porabo energije kot svoje tanke kolegi zaradi energije, potrebne za vzdrževanje povečano telesno maso.

Prejšnje raziskave iz Newcastle University ugotovili, da v povprečju, ekološko sadje in zelenjava vsebujejo 12 odstotkov več zdrave rastlinske spojine - resveratrol in druge polifenole, na primer - kot običajno gojijo, proizvajajo.
Še več, raziskave v American Journal of Clinical Nutrition kaže, da flavonols, eden od teh koristne rastlinske spojine, ki lahko stabilizirajo raven sladkorja v krvi, pomaga, da apetita v preverite, medtem ko drugi tak spojina, resveratrol, dokazano je, da spodbujajo polnosti. Nekateri pesticidi se uporabljajo v konvencionalnem kmetovanju, vendar pa se lahko zmanjša stopnjo resveratrol v rastline.

Zakaj velikost razlika? Hecno je, razlog je lahko, ker ekološko, z dušikom bogata gnojilo je tako drago, kar pomeni, da ekološki kmetje ne morejo običajno privoščiti, da bi nad-gnojiti svoje pridelke v enakem obsegu, ki konvencionalni kmetje lahko, Benbrook pravi. In dušika je za rastline, kaj kalorij so, da ljudje, tako da, ko običajne rastline dobili preveč dušika, so to storili isto stvar smo storiti: So dobili veliko. Vendar pa njihove hranilne lastnosti, kot so naše mišice , ne balon z njimi.

Določene sestavine v zeliščni shujševalni čaji, kot so kofein, guarana in grenkih pomaranč, ne pomaga zatreti apetit malo, zato boste lahko nagnjeni k jesti manj in izgubili nekaj teže. Dolgotrajna uporaba vsak zeliščni shujševalni čaj, ki vsebuje guarana, grenke pomaranče in zeleni čaj ni priporočljivo, zaradi morebitne napačne uporabe, zlorabe in neželenih učinkih, povezanih z sestavine. Tiste, ki vsebujejo koncentrirane količine stimulansov, kot so guarana in kofein, lahko motijo spanje in da ste živčnosti, na primer. Bitter orange je še posebej nevarna, ker lahko povzroči povečan srčni utrip, visok krvni tlak in morda celo kap ali srčni napad, po National Institutes of Health.