Navdihujoče Pred In Po Pics

Navdihujoče Pred In Po Pics

Ugotovili smo, 13 inspirativno Welsh hujšanje zgodbe, da vam pomagajo na vaši poti, vključno z zgodbo o Doline super-tanjši, ki je izgubil več kot 6st v letu, ko se je 16-letni boj z debelostjo in neveste-to-je, ki pade štiri obleko velikosti, da se prilega v njeno sanjsko obleko. Obstaja veliko dokazov, da je recept le hujšanje zdravilo deluje pri bolnikih izgubijo težo.

Ta dokaz prihaja iz kliničnih raziskav in poskusov, ko bolniki, ki so imeli zdravili ali placebom (tableta brez medicinske učinek ali aktivne sestavine). Rezultati so pokazali, da tiste ob predpisanem prehrana tablete, na voljo samo od zdravnikov, je imela še veliko več izguba teže kot tiste ob placebo tablete. Obstaja malo ali nič dokazov, da prehrana dodatki in tablete, ki jih lahko kupite brez recepta ali internet pomaga pri izgubi teže.

Kaj diši eksotične počitnice in lahko skrči vaš pas hitreje kot vaš najljubši Zumba razred? Prav imate: kokosovo olje. Študija, 30 moških v reviji Farmakologija ugotovila, da samo 2 žlici na dan zmanjša obseg pasu v povprečju za 1,1 cm tekom meseca. Kaj naredi kokosovo olje boljše kot druge maščobe je njen medij verige trigliceridov. Za razliko od dolgo-verižne maščobne kisline najdemo v živalskih virih nasičenih maščob, kokosovo olje ne zdi, da povečate svojo raven holesterola in je bolj verjetno, da bodo spali kot energije, kot so shranjeni kot blubber. Na približno 117 kalorij na žlico, to je skoraj enako kalorij zamenjaj za oljčno olje. Plus, visoke dim točke naredi kokosovo olje super za skoraj vsaka jed iz jajc, da mešamo-frys. Za več maščobe-taljenje večerje—in enostavno, samodejno hujšanje—ne zamudite vseh novih Nič Trebuh Kuharska knjiga !

Več o tem: Strokovnjaki strinjam, da je to pametna poteza. Vodo lahko samo najboljše pre-workout dodatek, ko ste iskali, da shed teže. Študije so pokazale, da trening za moč, medtem ko v dehidrirani članici, lahko dvig ravni stresnih hormonov, ki zavirajo povečanje mišične do 16 odstotkov, pravi slaven fitnes in prehrana strokovnjak, Jay Cardiello. Ko stranka je videti, da trim navzdol, naj povem, piti vsaj osem 8-unča kozarcev vode vsak dan in vsaj 8 unč med svoje treninge." Za malo več okusa in hujšanje povečanje, poskusite te 50 Najboljših Detox Vode za Izgorevanje Maščob in hujšanje !

Po Carolyn Rjava, MS, RD od Foodtrainers, večji vaš ploščo, večji vaš obrok. Zakaj? Medtem ko manjše plošče lahko hrane obroke zdi bistveno večji, večji plošče lahko hrane pojavijo manjša, kar lahko vodi v prenajedanje. V eni študiji, avtodomi, ki so imeli večje sklede služil sami in porabi 16 odstotkov več žita, kot tiste, ki imajo manjše sklede. Menjava večerje za solato plošče bo pomagal jesti bolj smiselno dele, ki lahko pomaga funtov letenje off svoj okvir! Kick celo več kalorij, da robnika, uporabite majhne rdeče plošče. Čeprav je živahen odtenek ne sme iti z vašo jedilnico soba dekor, barve, lahko pomaga, da boste jedli manj, in nato skrči tiste nesnosan ljubezen ročaji V študiji, objavljeni v reviji Apetita, motive, ki porabi manj prigrizek hrane in soda, ko so njihovi krožniki in skodelice so bile rdeče.

Raziskovalci predlagajo, rdečo barvo, zmanjšuje količino smo verjetno, da jedo za rahlo pove, um ustaviti noshing.

hujšanje hujšanje prehrana hrana

Antoine de Saint-Exupéry je nekoč dejal, cilj brez načrta je samo želi." Si lahko želite za vaš 30something telo nazaj , vendar brez močne cilje in načrte, to morda ne bo zgodilo. Zdaj bolj kot kdajkoli prej, se morate osredotočiti na obrok načrtovanje, tako da ne zanašajo na greva ven jesti vse čas. Vidim, da je to v veliko mojih pacientov, ki so 50 in več. Ne kuhamo toliko, ker so njihovi otroci so odraščali in se preselil ven. Načrt naprej s sekljanje svežo zelenjavo na vikend, zaradi česar juhe lahko zamrzne, in ki imajo zdrav priročno možnosti hrane (kot zamrznjeni kvinoja, zelenjava, divji losos burgerje) pripravljen v ščepec.